Alături de parteneri

de peste 2 decenii

Istoria noastră

Cine suntem

Produsele Bangsonic respectă cele mai înalte standarde de calitate fiind realizate folosind cele mai recente tehnologii de producţie. Efortul nostru este confirmat de premiile, certificările şi titlurile primite de marcă de-a lungul anilor.

CUM A ÎNCEPUT TOTUL?

Activitatea BANGSONIC a început în anul 2001 în Galaţi şi în scurt timp am devenit unul din principalii producători de lavete industriale şi textile de casă din România. Având o continuă preocupare pentru a realiza produse de calitate şi a oferi clienţilor noştri ceea ce doresc, Bangsonic a implementat un sistem de management al calităţii în conformitate cu Standardele Internaționale ISO 9001:2015. Dorinţa noastră este să fim în continuare un reper în ceea ce priveşte produsele de care ai vrea să fii înconjurat în căminul tău. Fie că este vorba despre perne decorative, care cu siguranţă îţi vor încânta privirea şi te vei decide să le iei acasă, sau să le faci cadou, fie că este vorba de lavete, perne de dormit sau pilote, toate îţi vor oferi confortul binemeritat.

Misiune

Misiunea BangSonic SRL este să contribuie la îmbunătățirea standardelor de curățenie și siguranță în mediul de lucru prin oferirea de soluții personalizate, adaptate nevoilor fiecărui client. Echipa noastră de specialiști se străduiește să identifice cele mai bune produse și metode pentru a facilita procesul de curățenie și întreținere.